diumenge, 4 de gener del 2015

Gestió de les etiquetes d'un blog

Què són les etiquetes?

Les etiquetes permeten classificar fàcilment les entrades del nostre blog. Són un senzill sistema d'organització, un instrument que sota la forma d'una o més paraules clau, serveix per a classificar, organitzar o agrupar continguts.

Com insertar una etiqueta?

Al escriure una entrada, has de fer clic a la opció Etiquetes que apareix al lateral dret. Allà podrà introduir totes aquelles paraules clau que vulguis separant-les per mitjà d'una coma ",". Les etiquetes utilitzades anteriorment sortiran reflexades a la part inferior en mode recordatori, per tant, només hauràs de fer clic en elles per afegir-les a la entrada corresponent.

Imatge extreta de Google

Una vegada ha estat publicada la entrada en qüestió amb la qual estem treballant, les etiquetes emprades apareixeran a la mateixa. Si fas click a qualsevol d'elles, la pàgina web et dirigirà a una pàgina en concret que només contingui entrades relacionades amb aquesta etiqueta corresponent.

Imatge extreta de Google


Tot i que les etiquetes tenen molts avantatges, també poden presentar alguns perills o inconvenients si no se'n fa un ús adequat. Especialment si tenim un blog amb més d'un redactor, aquest no és el meu cas ja que sóc jo mateixa qui s'encarrega d'actualitzar aquest blog sobre educació i les TIC.
Alguns d'aquests inconvenients poden ser tals com la duplicitat del contingut o bé etiquetes inútils sense sentit.

Per a una informació més detallada us deixo un vídeo explicatiu on sabreu més:




FONT: Youtube

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada