dilluns, 3 de novembre del 2014

La inclusió de les noves tecnologies

Les noves tecnologies estan cada vegada més presents a les nostres vides i, per tant, també a l'educació. Avui ha estat aquest el tema a tractar a classe de COED (Comunicació Oral Escrita i Digital), on hem visionat un vídeo que tractava sobre les tecnologies i la importància d'aquestes a l'actualitat.
A la societat actual, les noves tecnologies estan irrompent a gran quantitat d'àmbits. Pel que fa a l'escola, no pot romandre aliena a aquests canvis. Les noves tecnologies arriben a les escoles i poc a poc es van filtrant en la seva cultura organitzativa i professional. 

Fotografia extreta de criatures.ara.cat
A cada medi li correspon un codi i hem de saber adequar aquest al codi de la tecnologia. A l'educació intervenen diferents factors com són l'escola, la família, l'empresa, entre d'altres, però a qui li correspon la major responsabilitat són la família i l'escola. Són els dos factors més importants dels quals prenen referència els infants. 

Seguidament hem treballat el tema dels anuncis; hem visionat un vídeo d'un anunci de roba el qual hem analitzat posteriorment tota la classe conjuntament. Hem identificat quins eren els personatges agradables i quins els desagradables que sortien durant el curt publicitàri, els escenaris agradables i els desagradables i finalment les accions agradables i desagradables. 

Hem analitzat altres factors els quals podien fer únic i diferent aquest anunci als altres i han sortit idees com per exemple el tipus de música, la qualitat de la imatge, els colors emprats, la il·luminació, la velocitat de la imatge, entre d'altres. Com a conclusió crec personalment que cal dir que els petits detalls són els que marquen la diferència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada