dilluns, 10 de novembre del 2014

Prezi

Prezi és un programa de presentacions per explorar i compartir idees sobre un llenç virtual basada en la informàtica en núvol. Prezi es distingeix per la seva interfície d'usuari amb zoom, que permet als usuaris disposar d'una visió més apropada o més allunyada de la zona de la presentació. Prezi permet als usuaris visualitzar i navegar a través de la informació dins d'un espai 2,5D.
La presentació final es pot desenvolupar en una finestra del navegador, també permetent una presentació fora de línia amb només descarregar l'arxiu.
Els usuaris que usen el Prezi públic, com és el nostre cas, poden editar, mostrar i descarregar els seus treballs a la web de l'aplicació, i els que paguen pel Prezi Enjoy o una llicència Prezi Pro poden crear, compartir i descarregar els arxius. Prezi també ofereix una llicència especial per a estudiants i educadors.

L'ús d'aquest programa a les aules ens proporciona certes avantatges com són:

  • Assegura l'impacte visual del contingut. Amb la facilitat d'importar imatges, mapes, documents PDF i la experiència cinematogràfica de la funció de "zoom", els alumnes sentiran com si es transportessin al món que s'hagi dissenyat amb el programa.
  • Prezi és una pissarra interactiva amigable. És interessant oferir aquestes presentacions als joves a través del iPad, doncs poden prestar especial atenció amb la navegació tàctil.
  • Pot mantenir en el domini públic a la intranet per a que els alumnes revisin tot el material des d'on es trobin.
  • Prezi és una bona eina de treball per a les sessions interactives a classe o projectes de grup. Els estudiants poden col·laborar a temps real.
  • Es pot convertir un arxiu de PowerPoint a Prezi amb la funció de "PowerPoint Import"
  • És una forma més didàctica i dinàmica de realitzar presentacions i a l'hora pràctica ja que es troba penjat a la xarxa i podem accedir-hi des de qualsevol lloc.
A continuació us mostraré un exemple del meu primer Prezi sobre els llocs més especials del món segons el meu punt de vista, espero que us agradi!


                          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada