diumenge, 30 de novembre del 2014

Ús del llenguatge audiovisual

Com ja hem dit anteriorment durant el transcurs d'aquest blog, les noves tecnologies estan molt presents en les nostres vides i, per tant, també en educació. Per aquest motiu es creu que és adient utilitzar el llenguatge audiovisual, cosa que hem de tenir molt clar com a futurs educadors que som. 

El llenguatge audiovisual és tota aquella comunicació que transmetem a través dels sentits de la vista i l'oïda. El tema audiovisual es considera un art en la publicitat, el periodisme, la televisió, el cinema, la web i, actualment, l'educació. Pot ser des d'una imatge estàtica a una dinàmica i fins i tot un so.

Dit això, es creu que el llenguatge audiovisual és un material innovador, eficaç i atractiu per als alumnes i deu ser veritat ja que hi ha estudis que afirmen que aquest procés millora la concentració dels alumnes i els motiva a l'hora de la realització de treballs. No requereix la utilització de llibres i per tant tampoc el paper per agafar apunts. A més a més, s'hi pot accedir a aquesta informació tantes vegades com es vulgui sense la necessitat de perdre els documents.

Imatge extreta de lucescamaraypalomitas.wordpress.com


FONT: Wikipedia i Enciclopèdia de la Llengua Catalana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada